Nagyon jól sikerült a XXVIII. Vándorgyűlés, amit idén Csíkszereda szervezésében élvezhettünk…téma volt a Jövőképesség, amit szótárakban nem ismerünk, de már létezik, 8 éve kutatás folyik e témában. Csák János előadásában hallhattunk erről, amiben nagyon szépen fogalmazva rávilágított, hogy a Jövőképesség bennünk van, de ne a válaszokban keressük, ahhoz hogy megtudjuk, jól kell kérdezni! Tudni kell milyen kérdést is kell feltenni…

A XXVIII. Vándorgyűlés egyik kiemelkedő előadását Andy Szekely-től hallhattuk, aki egy igazán interaktív és figyelemfelkeltő módban adta elő a leadership legfontosabb momentumait.
A lényeg: 5 elem kell ahhoz , hogy céged profin működjön, ezek pedig a Környezet, Munka, Mentalitás, Tagok, Módszer. Minden elem kapcsolódik egymáshoz, és egyik sem működik a másik nélkül!!!

A szakmai előadások után, egy igazi időutazásban volt részünk. A szervezők elhívtak bennünket a Mikó Vár múzeum sétájára ahol a modern és nagyon szépen berendezett helyiségek egy bizonyos élet részletet mutattak.

Élő adásban beszéltünk a Vándorgyűlés előadóiról, az előadások témáiról a Marosvásárhely rádióban, Szilágyi Nándor is velem volt.
Fantasztikus 2 nap telt el, minden ami ilyenkor fontos, a szakmaiság, kultúra és persze nem utolsósorban a baráti üdvözlések, és az együtt ünneplés, amit mindannyian megérdemeltünk!
Találkozunk jövőre Szatmárnémetiben!