Szeretjük azt hinni, hogy a környezetünk állandó, és amit ma kitalálunk, az holnapután is aktuális lesz. De az igazság az, hogy a környezetünk mozgása soha nem szűnt meg, és ezt semmi sem érzékelteti jobban, mint az elmúlt évben felerősödött változások sorozata. Aki alkalmazkodni tudott a változó feltételekhez az életben maradt, aki meg nem volt képes tartani a lépést, az lehúzta a rolót.

A vállalkozások szempontjából azonban nem lehet mindig az életbenmaradás a cél, rendkívül fontos a saját üzleti modell felismerése és feltárása. A hosszútávú gondolkodás kialakítása.

Az Erdélyi Vállalkozói Iskolát azért találtuk ki, hogy a fiatal vállalkozókban tudatosabbá tegyük a vállalkozás tervezését a fenntartható növekedési pálya érdekében. A négyalkalmas képzésen felkért előadóink, mentoraink többek között abban segítenek majd, hogy felismerd, milyen strukturális gondolkodásra, döntésekre van szükséged ahhoz, hogy helyt tudj állni a külső hatásokkal szemben. Mindezt azért, hogy a céged, vállalkozási ötleted ne csak ötletszerű és rövidtávú tervek mentén fejlődjön, hanem helytálljon a válságok és krízisek idején is.

A képzéssorozat révén a résztvevők vállalkozói kompetenciáit fogjuk erősíteni, fejleszteni, hogy azokat maximális kihasználhassák. De az innovatívan gondolkodók és a legígéretesebb kezdő vállalkozók közötti kapcsolat kialakítása, megerősítése és felépítése is legalább akkora fontossággal bír. A képzési alkalmak négy hétvégi elfoglaltságot jelentenek a résztvevők számára, így a munka és a cégvezetés mellett is vállalható programról van szó.

Hogyan épül fel a képzés?