Az elmúlt évek során azt tapasztaltuk, hogy a számviteli, pénzügyi és adójogszabályok gyakori változása, értelmezése és gyakorlati alkalmazása nehéz feladat elé állította a könyvelőket. Ebből kiindulva alakítottuk meg a „Könyvelői Klub”-ot.

Talán a könyvelőnek van a legnehezebb feladata, hiszen megbízója érdekeit képviseli, de mindezt egy jogszabályok által rögzített közegben végzi.

Amit megenged a jogszabály csak akkor tudja eredményesen közvetíteni, ha ezen, szabályok útvesztőjében kiismeri magát és hatásosan érthetően át tudja adni ügyfelének a lehetőségeket, döntési elképzeléseket, javaslatokat.

Ahhoz, hogy ezt a munkát magas színvonalon képes legyen elvégezni, megalapozott szakmai tudásra és mindezek mellett folyamatos továbbképzésre van szükség. Ezt szakmai tanfolyamokkal, rendezvényekkel segíthetjük hogy feladataikat szabályszerűen tudják végezni.

Aktuális témákban havi rendszerességgel várjuk a könyvelőket, adótanácsadókat, érdeklődőket. Ha érdekel benneteket a lehetőség, kérlek írjatok nekünk az rmktmaros@gmail.com e-mail címre.