Kedves Tagok! Az idei Vándorgyűlés sikere nem kis mértékben köszönhető a mi szervezetünknek ! Egyik fő támogatóként és amiatt is, hogy tőlünk jelent meg a legtöbb résztvevő! Ezúton is szeretném megköszönni mindenkinek!
Nagyon hasznos, fontos és nem utolsó sorban igazán jövőbe látó előadásokat hallhattunk, amiket fel tudunk használni ahhoz, hogy a vállalkozás sikeres legyen!
A Marketing szekcióban a dróntechnológa izgalmas világába csöppentünk, az IT szektorban pedig a könyvelői oldalról közelítették meg a témát. A pénzügyi szektor a fintech és a megtakarítások lehetőségével foglalkozott. Ezenkívül voltak előadások a turizmus és a mezőgazdaság fejlődése terén is. Az utolsó előadás egy sikertörténet, Novák Károly Eduard beszélt arról hogy nem szabad feladni az álmaidat , még akkor sem ha kilátástalannak tűnik a helyzet! A kitartás a fontos! És záró mondatként a válasz, hogy kié is a 21. század…azé aki felzárkózik, aki együttműködik, gyors, kitart és halad a jövő irányába mert nincs megállás! A jövő már itt van!
Az egésznapos figyelem és rengeteg információ után egy nagyon jól sikerült gálavacsorán vehettünk részt! A képek önmagukért beszélnek! Köszönjük a szervezőknek a sok segítséget , a résztvevőknek hogy eljöttek, jövőre találkozunk Csíkszeredában!

További fotók: Google Fotók