Sikeres egész napos workshop Juhász Attilával

A z április 19-én megrendezett egész napos workshop nagyon hatékony, interaktív , hasznos, sikeres és munkával teli volt.
Juhász Attila (Ipari Fórum) bemutatta nekünk az értékesítés fortélyait, minden résztvevő cégnek külön személyre szabott hasznos és használható ötleteket, tanácsokat adott, hogyan is kell több időt megtakarítani, ha azokra a dolgokra koncentrálunk és fókuszálunk amiből sikert kovácsolhatunk. Hogyan is tudunk időt megtakarítani magunknak ha a feladatokat átdelegáljuk ? Milyen vevő tipusok vannak? Mik a fontos és nem fontos dolgok? Mi az ajánlatbomba? Milyen egyszerű és egyértelmű kérdéseket kell feltenni, hogy tudd, mi az amivel érdemes és ki az akivel érdemes dolgozni?
Komoly munka folyt a teremben, munkafüzetben dolgoztunk amit házi feladatként kell kitölteni és amit a későbbiekben is fel lehet lapozni, visszatérve a fontos momentumokra.
Köszönjük megjelent tagjainknak, hogy kitartóan és lelkesen kérdeztek, válaszoltak és figyeltek egész nap!
Köszönjük Attilának, hogy megosztotta velünk a CRM rendszerek hatékonyságát, és hogy egész nap fent tartotta a figyelmünket! Továbbá köszönjük Sütő Alpár a kávét, sütit, a helyszínt és a finom ebédet!